Testimonials

Uanset hvor gode og grundige vi selv synes vi er, er vi aldrig bedre end vores kunders synspunkter. Derfor har vi her samlet en lille buket af udsagn, som vores gode kunder har været så venlige at stå model til.

Jonas Juhl

Direktør Jonas Juhl Kristensen

Kjær Knudsen, Give

“Samarbejdet med Porcus svinedyrlæger giver os en super veterinær sparring med viden og forståelse – hele vejen rundt om grisen!”

 

Dyrlæge Ulrik Stougaard

Ulrik Stougaard

Driftsfællesskabet Stougaard

“Vores Porcus dyrlæge har i samarbejde med vores foderrådgiver bragt vores slagtesvins produktionsresultater op blandt de bedste i landet”

Morten Jørgensen

Fhv. CEO Eskelund A/S – nuv. freelance konsulent

”Som forhenværende direktør for Eskelund A/S i Danmark og Tjekkiet har det været en stor hjælp, at Porcus ikke kun yder veterinærfaglig hjælp, men har evnen og viljen til at indgå i bredere løsninger. I forbindelse med en større turn-around i virksomheden, indgik Porcus i en arbejdsgruppe som havde til formål at oprette sundhed, økonomi, medarbejderentusiasme og engagement. Opgaven var særdeles vigtig for mig og virksomheden og det lykkedes rigtig godt. Jeg kan på den baggrund give de bedste anbefalinger til større landbrugsvirksomheder, da de evner at se hele virksomheden med et benhårdt økonomisk fokus.”

Claus Bruun Jørgensen

2.000 årssøer, 4 sites, Tinglev

“Vi havde ved opstart af ny sobesætning massive problemer med diarré ved vores pattegrise med forøget dødelighed til følge samt nedsat kvalitet af vores 7-30 kg’s produktion. Porcus hjalp os med nogle effektive løsninger og i dag er problemet løst. Det har givet vores medarbejdere langt mere arbejdsglæde og en høj kvalitet fravænningsgrise, hvilket tydeligt kan ses hele vejen igennem vores klimastalde.”

Porcus svinedyrlæger

Helge Jensen

570 årssøer, 2 sites, , Nyborg

”Vi har igennem mange år brugt Fokus 35 Vital-konceptet til at efteruddanne og motivere so-besætningens mandskab. De 12 årlige månedsrapporter, hvor vi sammenligner effektiviteten med de andre besætninger i Fokus-gruppen, og de 4 årlige møder er en super sparring for os!  Vi motiveres alle af Fokus 35 Vital-konceptet til at gøre tingene bedre,  forbedre resultaterne og ikke mindst få en endnu større arbejdsglæde!”

Jørgen Skou

Ejer af Avlscenter Trekanten I/S

“Som kunde gennem mere end 40 år, hvor vi har udviklet vores avlsbesætning fra 150 søer til i dag ca. 3.500 søer har Porcus været med hele vejen. De har et højt fagligt niveau og en utrolig god service. De forstår hele vores virksomhed og det overblik er rigtig meget værd…”

Knud Jørgen Lei

650 søer, 4 sites, Broager

“For at forbedre sundheden i vores besætning, nedbringe vores vaccinationsomkostninger og for at øge salgsprisen på vores 30 kg’s grise, ønskede vi at gennemføre en delsanering for mycoplasmalungebetændelse. Porcus hjalp os med at udarbejde en detaljeret plan for saneringen fra A-Z. Det gav alle medarbejdere et godt overblik over de opgaver, der skulle gennemføres både før, under og efter saneringen. Det er jeg sikker på har været medvirkende til at saneringen blev en succes.”

Mette Lundsgaard

Mette Lundsgård, Nyenstad Svineproduktion

570 søer og praktisk rådgiver

“Som mangeårig kunde i Porcus har jeg kun godt at sige om den måde at være dyrlæge på. Lige meget om vi har skulle sanere eller optimere vores sohold har det været professionelt styret og lærerigt. Senest har jeg via min virksomhed som optimerer farestalde i hele Europa, et super samarbejde med Porcus. Vi tænker meget ens, altså det at få løst de sundhedsfaglige problemer og herefter arbejde indgående med det ofte udenlandske personale og deres rutiner.”

Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.